Pc4jou voor u
WebDesign en Design algemeen, reparatie en verkoop van hardware. (refurbished)

Over mij  

Hallo wat over mij ik ben Wiljan nu 45 jaar en al vanaf mijn 12e bezig met computers. Het is mijn grote hobby. Ik ben begonnen met een atari spelcomputer waar je zo cassettes in moest doen om te spelen al heel lang geleden. Raar als je da zo zegt een cassette in een spelcomputer doen. Erna kwam de commodore ook een spelcomputer maar dan wel met opstart opdrachten. Amiga heb ik zeer kort gehad waarna ik een eerste personal computer had met Windows 95. Waar we nu al gaan naar Windows 10 wow eeuwen geleden lijkt wel.

Wat werk betreft ben ik oa, 2 jaar systeembeheerder geweest bij Schaminee Automatisering. Ongeveer 2 jaar ben ik webmaster geweest bij Minkels.bv in Heesch zeer leuk werk. Ook ben ik geruime tijd helpdeskmedewerker geweest bij IBN Uden waar ik ook ondersteuning gaf betreffende alle zaken rond exact software.

Gebeurtenissen

  • Ik ben werkzaam nu al Machine operator dus niks van pc's.
  • er komt meer gebeurtenissen. weet jij wat laat het weten zet ik het erop
    Nieuwtjes rondom pc's enz... 
  • De bedoeling is om computerhelp Nederland dus voor geheel Nederland uit te voeren mits mogelijk. In de regio is het makkelijk in of aan huis reparaties te verrichten. Verdere afstanden is mogelijk maar dan komt er een km vergoeding bij.